Kaland a szövegben

2013.05.23. 23:02

A szöveges kalandjátékok igazi 80-as évekbeli játékműfaj. Igaz, hogy olvasni újra egyre sikkebb, de a jó öreg lapozgatós kalandjáték könyvek és a szöveges kalandjátékok még nem reanimálódtak azóta sem. Pedig a mobil platformokra akár ezek is újraszülethetnének, mert olvasni végül is egész jól lehet ezeken a masinákon. Igaz írni már kevésbé.

2012-ben a magyar szöveges kalandjátékok úttörőit fogadhattuk vendégként az Árok partyn. A velük készült, kicsivel több mint egy órás videót most itt a Tehernaplón tekinthetitek meg.

 

 

Köszönet Füvesi István, Kajtár Zsolt és Vincze László barátaimnak a felvételért és persze a beszélgetés résztevőinek: Rátkai Istvánnak, Belánszky Istvánnak és Olessák Róbertnek, nomeg a látogatóknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://tehernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr605309630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása