X-akta 1.1

2012.10.29. 18:44

Tehernapló jelentés az 'X' party-ról 1.

Hello kedves olvasók!

Ez most egy rendhagyó Tehernapló poszt lesz. Mint a mellékelt, oldskoolizált ábra is mutatja. Voodoo noter-ben készül az írás, ékezetek nélkül, mert:
1. Nincs free internet, ami azért felróható hiányosság.
2. C64 azért akadt pár darab. :)
3. Ez így autentikus.

 

tnaplo00132.jpg

 
Nohát:
Itt ülök a Commodore 64 scene ünnepen, az X'2012 party-n. A party alcíme: Party of Legends, Legends of Parties, és valóban. Nem túlzás egyik tagmondat sem. A jelen lévők a C64 társadalom krémje, akik rendre megújítják, életben tartják, kreativitásukkal folyamatosan inspirálják a szubkultúrát, mind a mai napig.
 

tnaplo00001.jpg

 
Szemben velem egy érdeklődő holland kompánia, mellettük Fanta, aki éppen az újonnan szerzett, egész pontosan 90 db lemezét lyukasztgatja, pakolgatja. Mellette egy Arsenic stáb, akik lazán érdeklődve szemlélik a partyt. Deekay szokás szerint a középppontban. Minden tekintetben.

 

tnaplo00119.jpg

 
Ninja éppen az imént ecsetelte, hogy nagyon tetszik neki, hogy amíg a PC scene látványosan küzd a fennmaradásért, addig a C64 scene egyre duzzad. Mindig akad pár új érdeklődő-csatlakozó, és a visszatérők is egyre csak inspirálják, frissítik, felrázzák a többi tagot.
 

tnaplo00121.jpg

 
Idén a Censor-on a sor. A srácok néhány hónappal ezelőtt döntöttek úgy, hogy jönnek és nyernek. A csapatból többen szabadságukat áldozták arra, hogy meglepjék valami igazán kellemessel a party nézőközönségét. Bob szerint keveredni fog a newskool és az oldskool a demoban, ami mostanában kétségtelenül nyerő párosítás. Edhellon - instant informátorom - szerint, lesz egy elég biztos befutó is, de részleteket nem árulhat el.
 

tnaplo00130.jpg

 
Közben a Darklite soraiban is lázas kódolás, és a Fairlight táborában is szorgoskodnak, miközben igyekeznek cáfolni a sajtóértesüléseket. A hírek szerint a Crest is hozott valamit. úgy hírlik, hogy compon kívül tervezik bemutatni, valószínűleg egy újabb REU alkotás.
 
A péntek este nagyon karalábé gyanús volt. Itt a hollandok úgy füveznek mint ahogy az angolok teáznak.
 
A Jeroen Tel koncert nagyon jól sikerült és utána a bulizás kitartott hajnalig. Sokan azért kihagyták a live act-et, mert vagy 'fáradtak' voltak, vagy egész egyszerűen nem érdekelte őket a laptop dj set, amit a C64 zene nagy öregje prezentált, főként saját alkotásokból, saját mixekkel.

A kora délután hangulata elképesztő. A tömeg nagyobb, mint a hazai Function találkozón, és látszik, hogy mindenki egy húron pendül.

 

tnaplo00125.jpg

 
A programkínálat szerény; gyakorlatilag compok vannak és annyi. A szervezők a hangulatfelelős szerepet az ingyen sörre és a marihuanára bizták, látszólag nem kis sikerrel.

A bejegyzés trackback címe:

https://tehernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr594875061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása