Programajánló októberre

2012.08.20. 14:03

header.png 

Közel tíz éve a páros években az európai C64 demoscene az X-party körül forog. Hollandiában rendezik meg, azaz igen kedvező helyen van ahhoz, hogy a (főként) nyugat-európai fanatikusok összegyűlhessenek néhány sör erejéig, és lezavarhassák a legnagyobb érdeklődésre számot tartó compókat.

 

xparty.jpg

 

El kell ismerni a legkomolyabb C64 demok ezen a találkozón lettek útjukra bocsájtva, száraz, de sokatmondó adat, hogy a CSDB TOP10-es demok közül átlagosan 5 darab minimum X-party alkotás, de általában a dobogós helyezettek is kimagasló minőségűek.

Ha a versenyek vagy a több száz C64 partyarc nem hozná lázba az embert, még mindig ott vannak a műsorok, koncertek. Bár az első sztriptíz showt újabb már nem követte, a találkozó olyan fellépőkkel büszkélkedhet, mint Jeroen Tel, Reyn Ouwehand, vagy a híres Press Play on Tape, de adott már koncertet Goto80 és a 6581 Band is. Ha pedig már szóba kerültek, akkor egy kis Arkanoidot ide is biggyesztek tőlük egyenesen a 2010-es X-ről.

 


 

Reméljük egyszer meghívják majd a SidRip Alliance-t vagy akár a Machinae Supremacy-t is! ;P

Az idei találkozó is nagyon érdekesnek ígérkezik. Közel 300-an regisztráltak már, csupa legenda a C64 játéktörténelemből, és persze a demoscene-ről.

A Singular Crew idén nyakába veszi a világot, és meglátogatja a Holland megapartyt. Aki még csatlakozna, az ne késlekedjen a regisztrációval, és a rep/vasúti jegyek megváltásával! Gyertek el, tekerjünk Hollandiában egyet! ;P

bicycle.jpg

A 2012-ik évi fellépők pedig

performances.png

A bejegyzés trackback címe:

https://tehernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr954718601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

po!son 2012.08.25. 09:44:50

Most hétvégén pedig zajlik a Bunker Party Bochumban: www.dienstagstreff.de/veranstaltungen/2012/index.php

Mi a közös a C64-en kívűl az X és a Bunker Partyban? Hát az ingyen sör :)

Leeroy ^ SMV Design 2012.09.04. 21:18:07

Bár megengedhetném magamnak... Évek óta az Árok is skipre van téve :(
süti beállítások módosítása