Nyári kötelező program

2013.03.18. 17:14

A legzimankósabb márciusi hétvégén, amikor a Singular Crew hiába próbált útra kelni, hogy tiszteletét tegye a 14-ik Forever találkozón Szolvákiában, nos éppen akkor lett kiadva a 15. Árok party hivatalos meghívója, és lett élesítve a weboldal, amit innentől érdemes is figyelni, mert folyamatosan hozzuk le a híreket a találkozóról.

Szóval a július 5-ei hétvégén érjetek rá, és gyertek el az Árok partyra! Nagy buli lesz!

 

arok2013.pngArok party 2013 hivatalos weboldal

 

Igyekszem majd időnként bejelentkezni pár rémisztően jó hírrel a találkozóval kapcsolatban, addig is tekintsétek meg a weboldalt, töltsétek le vagy nézzétek meg youtube-on az invitációt, lájkoljátok Facebookon a partyt, regisztráljátok, hogy jöttötökre teszemazt kelet felől számíthassunk, és persze segítsetek hírét vinni a nagyvilágba a közösségi munka jellemformáló ereje jegyében!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tehernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr635143647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása