Nekünk (HVSC ötven)nyolc

2012.12.22. 20:48

Már hagyomány, hogy a napfordulók környékén (legyen az téli vagy nyári) érkezik az aktuális HVSC frissítés. Így volt ez most is. Elképesztő, de ez már az 58. kiegészítés  (igazság szerint csak az utóbbi pár évben tartják magukat az évi kettő update-hez). Nézzük a száraz tényeket:
-906 db új SID.
-185 db javítás.
Ezzel összesen 43116 SID file található a gyűjteményben. Ez nem ennyi zenét jelent, mert egy file több zak-ot is tartalmazhat!

 

hvsclogo.jpg
 
A tényleg új (az elmúlt fél évben készült) SID-ekből az 'X' termése adja a frissítés zömét, azt hiszem ezen nem csodálkozunk. A "hazai felhozatalt" NecroPolo-nak, Hermit-nek, da Blondie-nak és nem utolsó sorban Eclipse-nek köszönhetjük. (Ez mind csak mellébeszélés! Az "egyetlen érdekessége" ennek az update-nek, hogy a Tehernapló is "belkerült" a gyűjteménybe!  Pontosabban; a Tehernapló note-ban szereplő DOS zene.)


A 42. frissítéstől kezdve SID-del kapcsolatos híreket is találhatunk a "közlemény" file-ban. A mostaniban az első hír Hermit SID-Wizardja! Jó ezt látni! 

Ha pedig már a SID-Wizardnál tartunk, akkor dobpergés közepette had jelentsük be, hogy elkészült a program kézikönyvének teljes értékű magyar fordítása. Töltsétek, használjátok, ha pedig tehetitek: linkeljétek.

Érdemes lesz kicsit elmélyülni a tracker használatában, mert jövőre nagy bejelentésre készülünk, amiben a zeneszerkesztő kitüntetett szerephez jut.

 

sw_manual12.jpgSID-Wizard-1.2-KeziKonyv.pdf

 
Mint korábban írtam, ilyenkor frissül a SID Known is, és tényleg...

A következő HVSC update fél év múlva, a nyáron várható. Addig csak megleszünk 43116 darab SID-del...

A bejegyzés trackback címe:

https://tehernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr644977353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása