Second Reality akusztik

2012.08.10. 19:58

Az idei Árok partyra a SidRip Alliance bővített repertoárral érkezett. A srácok a szokásos dallamok mellett mint a Last Ninja, vagy a Commando olyan alkotásokkal kedveskedtek az egybegyűlteknek, mint a Second Reality zúzós, technóba hajló zenéjének a feldolgozása. Nagyon érdekesen oldották meg a tracker zenék egyik legismertebb alkotásának az átültetését élőzenébe.

 

Second-reality-screen.gif

A Second Reality máig az egyik legnagyobb hatású PC demoscene alkotás. A finn Future Crew akkoriban forradalminak számító realtime 3D effektjei, a fülbemászó zenék, és természetesen az unalomig mantrázott összhang 1993 óta etalon.

A minap felkerült a Youtube-ra egy vágás a koncertből, amolyan hangulatjelentésként. Aki nem volt ott, vagy csak szereti a fenti alkotást, vagy egyszerűen csak újraélné az eseményeket, az kattanjon rá:

 

 

Megrögzött PC fanatikusok a 2nd Reality dallamokat 16:09-től várhatják felcsendülni, de azért jobb ha eszükbe vésik, hogy a Second Reality már egy jó ideje C64 demo is a Smash Design jóvoltából.

A bejegyzés trackback címe:

https://tehernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr224701585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása