Meg kell nyerned a játékot

2012.12.30. 01:54

Órákat vettek el az életemből. Tiltakoznék, de csak magamnak köszönhetem. Jócskán elmúlt éjfél, és még ha önkéntelenül is, de befejeztem a You have to win the game nyüstölését, mivel 83% teljesítése után csúnyán elcsúsztam, és tévútra futottam a játékban.

 

never.png

 

Ilyen évek óta nem történt velem. Beszippantott a játékélmény, a tökéletes irányíthatóság, és persze a kaland. Egyszerű, könnyen érthető játékként indul, és olyan gyengéden vezet be a világa működésébe, és a feladatba, hogy észre sem veszed, mikor kapott el a gépszíj. Fokozatosan, macskaléptekkel nehezedik. Egy-egy ügyességi feladvány már-már sokkol, de ha megoldod a kihívást, akkor jönnek az új, ismeretlen termek. Ez pedig hajt előre. Lent ha nem is pörög, de lassan nő a százalékod. Nem hagyhatod abba, nem tudod.

Közben kapod az újabb extra képességeket, dupla ugrást, falmászást, de még mindig a 4 joy iránnyal trükközve kell előrehaladnod. A pályák rém furfangosak. Eszedbe jut, hogy pár képernyővel odébb most már be tudod gyűjteni a kis zsákot, ami eddig magasan volt. Elindulsz hát vissza. Persze mindenütt trükkös labirintusok, és csapdák várnak. Aprócska segítséged a kis csengettyűk csupán, amik mérföldkőként működnek, és pár elejtett felirat a háttérben. Élet az nincs, több száz is kevés lenne. Hullik az ember, mint az őszi falevél.

 

3eft.png

 

Az addiktív játékok csúcsa a minap megjelent újabb konvertált csoda. A CGA színekkel dolgozó PC játék nem hiába lett átemelve, igencsak hatásos billentyűzetpusztító, de a C64 változat is megéri a pénzét. Jó-jó, le lehet tölteni ingyen, de komolyan, pénzt is megér az ilyen játékélmény.

 

veg.png

 

Gyakorlatilag fájnak az ujjaim. Ráadásul sokórás szenvedés után a játék kíméletlenül megszívatott, mint azt a mellékelt ábra is mutatja. Innen már nincs visszaút. Érdekes, de egyáltalán nem húztam fel magam.

Majd legközelebb, mert hát nincs más lehetőség, MEG KELL NYEREM A JÁTÉKOT!

Boldog Commodore Karácsonyt

2012.12.24. 20:39

Minden kedves olvasónknak szeretnénk igazán boldog, meghitt, békés Karácsonyt kívánni!
 

süti beállítások módosítása