Még 1984-ben a Datasoft Inc kiadta a Bruce Lee játékot számos platformra. Viszonylagos egyszerűsége összetett játékmentetet takar. Ez lehet az oka, hogy sokaknak egyik kedvenc játéka lett. Bruno R. Marcos elkészítette a folytatást 2013-ban Windows és Linux platformra. Mivel az eredeti grafikai megjelenítést használja, többekben felmerült az igény hogy C64-re portolják. Ez nem volt olyan egyszerű, mint ahogy várták és kisebb egyszerűsítéseket el is kellett végezniük. De végre a napokban befejeződött az átírás és megjelent C64-re is a játék. D64 és D81 formátumban is letölthető a honlapjáról.
Két módban játszható. Egy könnyítettben, ahol kisebb melléugrásokat elnéz a program. Valamint természetesen az eredetiben, pontos ugrásokat megkövetelve.

A bejegyzés trackback címe:

https://tehernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr517318380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2015.03.30. 06:55:03

Na, ezt kipróbálom, köszi. Mivel se winem, linuxom is csak banánon, c64-em meg van sd-vel :)
süti beállítások módosítása