Greetings part is coming up...

2012.09.26. 07:56

azaz ILC Sztory final chapter...

EE 20 D0 90 FB nem tudsz valami jó kezdést?

Valahogy a vége mindig könnyebb. Nehezebb elkezdeni a dolgokat, mint befejezni, pedig most egy befejezést kell elkezdeni. Na jó, nem ragozom tovább. :)

A 80-as évek úttörőit a 90-es évek közepére már a harmadik generáció váltotta a demoscene-en, és kevésen maradtak csak, akik "végigharcolták" az utóbbi 25 évet.

Az ILC nagymestereinek, Zozonak és Macinak a segítségével ez a korszak egy kis időre megelevenedhetett számunkra itt a Tehernaplón. Általuk felidézhettük a számítástechnika hazai hajnalát, amikor a környék legmenőbb srácainak azok számítottak, akiknek számítógépe volt otthon.

 

zozo.jpg

Zozo/Cement Crew

 

maci.jpg

Maci/Cement Crew (jobbra)

 

Manapság még csak kapisgáljuk, hogy mekkora nagy köszönet is jár nekik, a 80-as évek crackereinek, a hazai számítástechnika úttörőinek.

Our greetings fly to You!

Waxie nem tudsz valami jó kezdést?

Ott hagytuk abba,hogy TGS-ék hazamentek. A party után egy elég sötét periódus következett. Érettségi, felvételi. A magyar irásbeli előtt Maci és Cyndi éjszaka 10 után jött, hogy ők Fertődön voltak és akkor már hozzám is eljönnek. Én (Zozo) meg már aludtam az igazak álmát. Másnap meg csak lestünk a hülye tételeknek. Kedden (amikor TGS matek példákkal pöcsölt az érettségin) Maci az Amigáját vitte Sopronba szervizelni. (Gyártási hibás volt, Sopronban a Mechanic szerviz szerelte. Két nap alatt kész volt, de csak egy hét után tudott érte menni, mivel közbejött a német érettségi és a matfiz felvételi.)

Ha már a felvételinél tartunk:

Zozo felvételi eredményei:

Matek írásbeli: 7 pont szóbeli : 14 pont Fizika írásbeli: 10 pont szóbeli : 9 pont Vitt pontszám : 46 pont Összesen : 86 pont !

Maci felvételi eredményei: Matek írásbeli: 4 pont szóbeli : 12 pont Fizika írásbeli: 7 pont szóbeli : 12 pont Vitt pontszám : 47 pont Összesen : 82 pont !

A ponthatár 80 .V (pont volt)

Ha már számadatokról írunk. Waxie igazán érdekelne minket, hogy ez idő alatt hány kiló háztartási kekszet sütöttél és ettél meg forrón? A szóbeli felvételi után, hamár Győrben voltunk felmentünk Tomi of ADT-hez. Annak ellenére, hogy megbeszéltük, Tomi mégis bement dolgozni. Telefonon felhívtuk és akkor esett le neki, hogy jövünk. Pótfotó-kat csináltunk, mert a party fotók nem lettek jók.

Felvételi után Maciék folytatták a Mega Future Demo írását. Julius 1-én indultunk Balatonra és három nappal az indulás előtt még nem volt kész az utolsó három rész. Nem is lett volna baj, mert napi egy részt befejeztünk volna, de Cyndinek eszébe jutott, hogy már pedig ő elmegy Csehszlovákiába. El is ment, jó későn jött haza. Plusz még Cseh-honban beugrott neki egy negyedik rész ötlete. Persze, hogy ennek állt neki. Eredmény: 3 félkész és 1 kész part. Ez a Mega Demo 13. része. A 12. részt a Galatikus Idegen˙Úr (TGS személyesen) írta. (TGS: ha legközelebb a Basic mutatókkal pöcsölsz, ne felejtsd el vissza állítani a mutatókat!! (Látod Waxie nem csak neked nem sikerül fasza loadert írni (The Duel Test Drive), hanem néha még a nagy TGS is elcseszi.))

Elmentünk Balatonra. Cool Time!! Közben TGS és Dey is elmenekült otthonról (Nem a traffipaxos rendőrök miatt!!) 11-én megjöttünk Balatonról. Otthon TGS levele vár, hogy a partyn fejezzük be a demót, meg hogy várja a partyt, mert beszélni akar a Waxieval!!! (^ csak vicc!) Cyndi neki állt dolgozni egy olyan dolgon, amit hogy ha a Waxie meglát azonnal egy kis previewet kunyizna a contactjai-nak! Múlt héten nyílt levélben fordultam a TGS családhoz,hogy amennyiben fiacskájuk hollétéről bármilyen homályos információjuk van, azonnal választ várok!

Még nem jött levél! (Úgy látszik kimenekült a Naprendszerből és most galaktikus idegent játszik.) Aztán elkeztünk dolgozni ezen a storyn. Jelenleg zártkörű Cement party van, de ha most jönnél Waxie simán beengednénk. (A Jeant nem biztos.) (^ csak vicc.) Jelenleg itt tartunk a storyban, ahol most olvasod. Egyébként bömböl az Amiga, (Osterman's Beat cutter - The ILC Remix -) Waxie most jön az, amire kb. 100 blokk óta vársz. A greetingek. Érdemes várnod mert a legvégén lehet hogy te is kapsz. Tehát az üdvözletek (new order):

Axon Digital Technics: A közeljövőben megyünk megdumálni a következő partyt. Úgy gondoljuk, hogy Augusztus közepe táján mindenkinek okay lesz. He ? A magyar kiadású cracker lappal kapcsolatban: szeptembertől fasza lenne. Ha Zoolookéknak is okay akkor csináljuk.

Reds (Zoolook és Vertex): Köszi a kúúúúl lógót. A logo editor is egész jó. A konverter ami a lemezen volt, türhető. (Van egy Idlers logo konverter (csak belső használatra) az még jobban konvertál !! )

Zoolook remélem jól érezted magad Svájcban. (Síeltél???)

Vertex bocs, hogy nem küldtünk ajándékcsomagot névnapodra, de nem találtuk a naptárban a neved! Majd november 7-re küldünk képeslapot...

The Galactic Stranger: HY MY MUCUS !! Ha már megszoktak otthon, akkor gyere. Vannak kúúl új zaxok, mixelheted a WAXIE`MAXMIX TWO-t. A hangdigit meg jó lenne ha visszahoznád, mert kell az új ILC fejlesztésekhez. (Te ha megtudod mihez, beszarsz !!!).Hozd el HV-t is, vagy legalább a lemezeit !! írj !!!****** of ******: «

DEY of SECTOR vagy SECTOR of DEY!! Már igazán eldönthetnéd, hogy melyik szektor és hogy DEY-ként SECTOR tag vagy vagy SECTOR-ként vagy egyetlen DEY a SECTOR-ban.. Hm.. .. És különben is melyik TRACK-en van az a SECTOR??? Na és hányszor DEY.... ...Szóval mikor CPY #DEY, és hányas SECTOR-ba ugrassz ha nulla. Mármint az Y amit DEYeltél... Azt hiszem tudom a problé(á)ma megoldását. Lépj be az FBI CREW-ba és akkor ezentúl úgy írhatod a neved, hogy: DEY/SECTOR OF TRACK OF WAXIE'S`WORKDISC! Ja, ha TGS ott fetreng melletted és rajtad röhög akkor nyugtasd meg, hogy még nincs itt a szöveg vége, úgyhogy ő is szophat még!!! (Tényleg TGS, mit keresett a FUTURE demo AMIGA AMAZY`része (by the IDLERS) a workdisceden??? Mi az csak nem nézelődtél?? )

GENIUS of FBI (^Hö ?!?) Mi van azzal az orosszal??? Megvertél valakit?? Azt írtad, hogy: "Tudod, az orosz miatt.". Honnan tudnám?? Várj egy picit, eszünkbe jutott, hogy megnézzük a TGS CASSIOPEIA-ját, mert röhögni akarunk!! ..... . .. . . . . .. ... .... ..... Megnéztük... Khm.. Tele ilyen texttel: "Ripped out by me, TGS, hehe, hihi , haha ,huhu, hühü" Utána lementünk kajálni. Zozo megnézte a postát hátha van TGS levél.. VOLT!!!!! Totál ki vagyunk akadva!! Te GENIUS, ez a TGS egy FASZ!! Íme a levél, amit írt: Hello Zozó! Nem tudom minek írsz hülyeségeket anyáméknak?! Értsd már meg! Én TÉNYLEG 2 hónapig a balatonnál vagyok! Eközben lesz egy 10 napos időszak amikor itthon leszek, majd akkor visszaküldöm lehet hogy a TELJESEN kész demót! Időközben engem a Balatonnál nem lehet elérni mert hol itt hol ott vagyok! Most csak 2 napra hazajöttem ezért tudok írni ne- ked. A demópartotok nagyon jó!!!! CSAÓ! TGS!

UI: És akkor Waxie most jön a beígért helló: HELLO `MESTRO`WAXO. Supro Jeane ti FBI, tren neho net pahe hop lama. Eh, ZOOLOOK ?? Nop nehsi opinyo i kala sek trehiv novex logon. ILC.

Szerző: CargoSGR

1 komment

Címkék: party scene ILC

A bejegyzés trackback címe:

https://tehernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr604795117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ultravox 2012.09.27. 11:50:36

Jé :) Az meg én vagyok Maci mellett. Szörnyű kép :)