Még 1984-ben a Datasoft Inc kiadta a Bruce Lee játékot számos platformra. Viszonylagos egyszerűsége összetett játékmentetet takar. Ez lehet az oka, hogy sokaknak egyik kedvenc játéka lett. Bruno R. Marcos elkészítette a folytatást 2013-ban Windows és Linux platformra. Mivel az eredeti grafikai megjelenítést használja, többekben felmerült az igény hogy C64-re portolják. Ez nem volt olyan egyszerű, mint ahogy várták és kisebb egyszerűsítéseket el is kellett végezniük. De végre a napokban befejeződött az átírás és megjelent C64-re is a játék. D64 és D81 formátumban is letölthető a honlapjáról.
Két módban játszható. Egy könnyítettben, ahol kisebb melléugrásokat elnéz a program. Valamint természetesen az eredetiben, pontos ugrásokat megkövetelve.

Internet Fiesta

2015.03.23. 13:41

Egy kis vegyesfelvágott a veszprémi retro computer klubnapra. ;)

fiesta-_marc_15_01.jpg

Rádiós programajánló

2015.03.23. 01:37

 Aki reggel már nagyon nem tud aludni 9 után, annak érdemes a Kossuth rádióra csavarni a készülék gombját, mert a 9:30-as hírblokk után Márta Krisztián kollegánk lesz az élő adás vendége, ahol retro informatikáról és demoscene-ről fogják kérdezni, és ha minden igaz, akkor a velem készült interjúból is bevágnak részeket. Fogyasszátok egészséggel, felvenni ér! :)
 

Murphy/Exceed/Resource

Online link az élő adáshoz

 

Kossuth rádió műsorújság

süti beállítások módosítása