Egy fejlesztés alatt álló játék fogott meg. A Jump & Run kategóriába tartozik és képek alapján már nagyban játszható állapotban van.

Sokan felkaphatják a fejüket és igazuk van. Giana Sisters (Giana nővérek) egyik szintje szintén egy hasonló toronytól indul és ugyanígy gyöngyöket kell gyűjteni! Miközben az ellenfelek fejére ugorva semlegesíthetjük őket a balról jobbra szaladás során. Itt is vannak speciális felszerelések, amelyekkel akár távolról lelőhetjük a nekünk ártani szándékozót. Miben másabb akkor, mert így túl unalmas lenne?

Ebben a játékban visszafelé is haladhatunk, mászhatunk vagy úszhatunk ha a feladat úgy kívánja. Tárgyakat vehetünk fel és vihetjük odébb hogy használjuk valamire, legyen az akár csak az hogy hozzávágjuk pl a ládát az egyik ellenfélhez. Fejlesztők nem csak óriási és különféle pályákat ígérnek, de azt is hogy mindegyiken külön zene fog szólni. Fűszerezve rejtett tárgyakkal és átjárókkal amelyeket meg kell találnunk. Sőt, a játék weboldala utal arra, ez csak az első rész lesz és már most folytatása várható. Aki szeretné mihamarább látni, egy választott összeggel hozzájárulhat a fejlesztéshez az említett oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://tehernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr137550206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DnP 2015.07.07. 19:40:00

Űűűűű ez nagy jóságnak igérkezik. Milyen sima scroll minden irányban, semmi röcögés. Kelllll
süti beállítások módosítása