A tegnapi Assembly-s 8bit szegény oldschool compo egyik fő oka az lehet, hogy most fut a BFP party is, amin közel olyan horderejű mezőny várható, mint a tavalyi X partyn. Van stream is, lehet figyelni. Sofascene ovedoze csak ma!

 

bfp.png

 
A menetrend:

  • 17.30 — Graphics compo
  • 20.00 — Music compo
  • 22.30 — Demo compo

Assembly party 2013

2013.08.02. 08:29

A finnországi nyári megapartyra már évek óta nem csak a demoscenerek, hanem többezer játékos vándorol el. Hiába, a finnek tudnak valamit. Illetve jól csinálnak ismét csak valamit. Miért? Hát mert többezer fiatal így olyan módon találkozhat a demoscene-nel, hogy az valami misztikus, elit valami. Utánpótlás-nevelés szempontjából ez kiváló alkalom.

 

kezdes.jpg

 
Nade nem ezért ragadtam billentyűzetet, hogy ezt a meggyőződésemet levezessem, hanem sokkal inkább azért, hogy riasszalak benneteket, hogy ma, azaz pénteken este fotelscene esemény várható 20:30-kor. Akkor közvetítik ugyanis az oldschool demoshow-t. Persze holnap este se érdemes lemaradni a versenyről, de egy megrögzött retro fan számára a mai nap fontosabb. Stream a találkozó oldalán.

http://www.assembly.org/summer13/

Versenyben a blog

2013.08.01. 10:08

goldenblog.jpg

 

Az idei Goldenblog verseny mezőnye elrajtolt. Ha úgy érzitek, hogy érdemes rá a blog, akkor szavazok a Biznisz kategóriában a Tehernaplóra!

süti beállítások módosítása