C64 hangszerelés

2012.11.12. 14:48

Gyorshírünkben szeretném felhívni a figyelmeteket Hermit Sid-Wizard 1.2-es verziójára. A kiváló C64-es tracker immáron harmadik hivatalos kiadása újabb hagzásbeli javulást, stabilitást és gyorsaságot kínál egy sor új felhasználói funkció mellett. A változtatások listája elég számos, többek között NTSC támogatást, kinézetbeli és hangszerekkel kapcsolatos modernitásokat is találhatunk.

 

Sid-Wizard12.gif

 

Bár még csak alig egy éves a hivatalos változat, máris nagy népszerűségnek örvend, olyannyira, hogy a hivatalos kézikönyvön kívül már egy közérthetőbb szakkönyvet is készítettek hozzá.

 

CSIDT.png CTC.png


 

Aki pedig nem bírja a C64 utilokat, de mégis egy kis chipzenei hangzást szeretne csempészni a muzsikáiba, annak melegen tudom ajánlani Odo sample gyűjteményét, amiben rengeteg hangszer: a basszusoktól a csipogásokig szinte minden rendelkezésre áll. Csak le kell tölteni.

270MB ingyenes C64 hangszer

Szerző: CargoSGR

Szólj hozzá!

Címkék: tool sid c64

A bejegyzés trackback címe:

https://tehernaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr714903361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása